Midt august readathon #6

Jeg blev færdig med Bone Gap idag, så det er jeg faktisk rigtig godt tilfreds med. Det er en fantastisk bog. Jeg havde ikke taget den for noget særligt, men da jeg så kom godt ind i den, så var den umulig at slippe igen.

Jeg startede På Paper Towns idag. Den virker rigtig god. Jeg er over halvvejs i den, men jeg forstår stadig ikke helt Margos motiver, men det kommer jeg vel til at forstå. Jeg rammer bare ind i den ene bog efter den anden med sådan et let krimi tema ☺️

Jeg har læst en del sider, men kun på lyd. Jeg har igen idag været træt. Håber det snart holder op igen. Jeg holder meget af lydbogsformatey, fordi det kan jeg også læse, når jeg er fyldt med smerter og ikke kan fokusere nok til at læse papir eller skærm.

Læst idag: 231 sider

Læst ialt: 1113 af 1000 <~~ Nåede målet, så selvom jeg har været træt det meste af ugen, så nåede jeg faktisk i mål ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *