Midt August readathon #2

Så begynder endnu en dag med masser af læsning. Selvom readathonet går ud på at læse de fem bøger færdig, så ønsker jeg også at læse andet, da jeg også har både min “20 i 2017”, min Bingo plade og min alfabet Challenge i baghovedet. De skal gerne opnås i år og der er kunnen måneder tilbage. Der læser jeg også lidt der kan komme på de lister ☺️

Klokken 08.56:

Godmorgen. Jeg begynder straks at læse “Midgårdsskrøner” færdig. Jeg vil gerne kunne læse andet idag også, så jeg kommer godt igennem mine Challenge for i år – jeg er ikke ligefrem foran i dem ? Det går nok. Nu fokusere jeg på dem, så skal jeg nok nå dem ☺️

Klokken 09.54:

Første bog for idag færdig. “Midgårdsskrøner, bog 1, ulvetimen” er lukket og et delmål til en af mine Challenge er nået. Jeg skulle læse en bog af en forfatter med samme fornavn som mig selv. Jeg hedder Bjørg og forfatteren hedder Bjørk. Godt nok hver sit køn, men skidt med det ☺️

Jeg vil nu tage toeren og læse den. Bare fordi jeg er blevet lidt nysgerrig og jeg har den jo hjemme, så hvorfor ikke ☺️

Læste sider: 55

Klokken 12.07:

Andet bind i “Midgårdsskrøner” er nu færdig læst og den var endnu bedre end den første. Jeg håber der findes flere bind i denne serie, selvom bogen ikke, som i den første lagde op til det, for jeg vil gerne vide hvad der sker med Rod og hvor Vale blev af.

Jeg tror jeg vil gå en tur i mens vejret er så godt og imens vil jeg lytte til en lydbog. Tænker det må blive “Frøken Biancas dybe fald”, som er en bog fra 1982 fra Jørn Riel, som også skal opfylde en af mine del mål. Begge del mål idag har været på min Bingo plade, så mangler ikke meget der ☺️

Læste sider: 124


Klokken 20.45: 

Jeg er blevet færdig med “Frøken Biancas dybe fald” og jeg elskede den lige så meget, som de andre bøger af Jørn Riel. Jeg er meget træt lige nu, så stopper for idag. Jeg skal jo også have energi til i morgen 🙂 Nu vil jeg lige fikse bilederne til indlægget og så sende det ud i verden. Jeg har en styg hovedpine og jeg ved ikke lige hvad den kommer af, men ikke mere bogligt til mig for idag 🙂

læste sider: 291

Læste sider i alt: 516

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *