Den ældste myte #2

Titel: Solens følge

Serie: Den ældste myte #2

Forfatter: Boris Hansen

Forlag: Rosenkilde Bahnhof

Udgivet: 23. Oktober 2013

Sider: 400

Anmelder: Pipaluk

Handling: 

Selvom Adrian og hans venner har besejret dæmonaben og er fri af “Den ældste myte”, så er Emma stadig væk. De ved ikke hvor hun befinder sig henne. Myten har samtidigt fundet sit nye offer, så det skal de også finde ud af hvem er og se om de kan nå at få stoppet, inden der sker et mord.

Min mening:

Hold nu op, hvor var den spændende. Jeg kunne slet ikke ligge den fra mig igen. Jeg hørte den på lydbog og blev bare ved og ved med at lytte. Den er virkelig godt skrevet. Han forstår virkelig at holde læseren hen i spænding, uden at det virker for langtrukkent eller noget. Han har samlet trådene rigtig fint med den forrige bog, altså bog 1 og nu er jeg mega nysgerrig med hvad der sker i den næste. Jeg kan slet ikke vente med at gå i gang med den næste. 

Spændingen blev holdt hele vejen og der kom et twist undervejs, som jeg på ingen måde havde set komme. Det er virkelig godt fundet på. Ja jeg vil sgu sige at det var ualmindeligt genialt. Utroligt at han kan holde en hen, lække lidt plot af og til og så overraske til sidst. Det er jeg imponeret over.

Jeg havde lidt samme problem, som I den første bog. Jeg kunne se og fornemme stederne, men ikke rigtig personerne. Dog synes jeg at de var lidt mere tydelige i denne bog, end den forrige, men måske er det fordi jeg netop har læst etteren. Bøgerne kan ikke læses som enkeltstående bøger. Jeg tror man vil mangle for meget og de skal læses i rækkefølge ☺️ 

Jeg vil klart anbefale denne bog til unge, som gamle der elsker spænding, for de her bøger er virkelig det værd indtil nu. Hele den måde bogen er bygget op på, gør at man hele tiden føler sig opdateret, uden at vide hvad der venter. Du ved hele tiden hvor de andre personer er og det er faktisk ikke noget jeg prøver så tit. Jeg havde meget mere føling med personerne denne gang.

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *