Bibliotekslån #1

Jeg har længe ikke haft lyst til at låne bøger på biblioteket, fordi jeg havde så mange anmelder bøger jeg skulle læse, at det gav mig stress, men idag kom jeg tilbage til biblioteket som låner og jeg elsker det. Min gamle metoder virker stadigvæk 🙂 Jeg går ind og leder efter en bog, men kommer ud med mange mange flere *griner* Det er vildt, som der bliver ved med at være inspiration, uden at jeg havde et fast mål. Jeg skulle se om de havde en bog, som kunne hjælpe mig tættere på et af mine BogBingo mål, som hedder at jeg skal læse en bog, der er skrevet af en forfatter med samme fornavn som jeg selv har. Det skulle være Bjørg eller Pipaluk. Det er ikke helt nemt, men jeg fandt da en som passede ind. Det vil sige at det faktisk var Malene Erika der satte mig på sporet af den bog jeg ville have fat i. Du kan se hendes Instagram via linket i hendes navn 🙂 Jeg takker mange gange 🙂

Nå, men lad os komme til det og se på hvilke bøger jeg fik med hjem 🙂

Det blev til syv bøger i alt. De er i lidt forskellige genre, så både forfattere og læseoplevelser vil være forskellige og det glæder jeg mig meget til. De er alle valgt af en grund, så læs med længere nede, for at finde ud af hvorfor jeg har taget dem med hjem 🙂 Jeg elsker at vælge tilfældige bøger på hylderne og det er lidt det jeg også har gjort den her gang 🙂 Det er ikke altid bøgerne ender med at være min stil, men jeg for altid en anderledes læseoplevelse, end hvis jeg havde valgt den meget bevidst. 

“Kvinde hustru kone” af Tiphanie Yanique “Frivers fra Howitzvej” af Nikolaj Zeuthen

Disse to blev valgt udfra efternavnet på forfatteren. Jeg mangler Y og Z på min boganmeldelser liste ? Det er et mål jeg havde sidste år, men ikke nåede. Var ikke fokuseret nok, men nu prøver jeg at færdiggøre det 🙂 Jeg skal læse en bog for hvert af bogstaverne i alfabetet og der mangler ikke vildt mange endnu. Jeg mangler U, X, Y, Z, Æ og Å, så det kan lade sig gøre. Jeg har jo de her to, så det er to skridt tættere på 🙂

“Forvandling” af Kathrine Ærtebjerg og Lilibeth Cuenca Rasmussen

Jeg mangler også æ, så denne er valgt ud fra samme grund som dem ovenover ? og så er vi tre skridt tættere på, så snart de alle sammen er læst. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med dem alle sammen 🙂 Det her er vidst en form for biografi – den stod i hvert fald i den afdeling, hvor de andre biografier står 🙂 De to på billedet ovenover er begge digtsamlinger 🙂

“Danmarks-historie for folket, del 7 og del 9” af Claus Deleuran

Jeg elsker Danmarks historie, så håber de her kan give mig lidt mere af det ? Jeg kunne kun finde del 7 og 9, så håber det er nogen hvor man bare kan hoppe ind midt i det hele 🙂 Jeg ved ikke om mit bibliotek har de andre også, men hvis de er gode, så håber jeg meget at de har 🙂 Jeg håber bare de er udlånt lige nu 🙂

 

Midgårdskrøniker 1 og 2 af Bjørk Mathias Friis

Og så til dem jeg egentligt kom efter, hvor forfatteren og jeg deler samme fornavn, dog stavet lidt forskelligt, men meningen er den samme, så det er godkendt 🙂 Jeg glæder mig meget til at dykke ned i disse tegneserier også 🙂 Det bliver rigtig godt 🙂 Godt jeg har readathon i næste uge, så jeg kan få læst rigtig meget 🙂

Det var så dejligt, at komme på biblioteket igen og det er ikke sidste gang jeg laver sådan et indlæg som jeg har gjort her. Jeg vil glæde mig over at finde så mange forskellige bøger 🙂 Lige nu er mit nær bibliotek “Viborg hovedbibliotek”, så det er her jeg har fundet disse bøger 🙂 Har du læst nogle af dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *