Genkald

Dette er et Anmeldereksemplar givet til mig af forfatteren ☺️

Forfatter: Claus Lohman – han er ikke blot forfatter, men også ophavsmand til den genre betegnelse han selv skriver i, som hedder Science reality.

Forlag: Proportion

Udgivet: 2016

Sider: 466

Anmelder: Pipaluk 

Handling:

Efter to gange at have undsluppet ONE gruppen, har Sarah og David slået sig ned sammen med Kvækerne. Hvad der ser ud til at være et idyllisk liv, hvor de endelig har fået fred, er tilsyneladende skrøbeligt. 

Min mening: 

Sikke dog en afslutning. Den havde jeg ikke lige set komme. Der var en del af slutningen der fik mig til at græde. Det var på en gang både sørgeligt, over lykkeligt og forvirrende. Ikke forvirrende på den måde at jeg ikke forstod det, men jeg var helt inde i personernes følelser og det ville være sådan jeg havde følt mig. Noget der sker i mellem bog et og to (så vidt jeg husker) giver nu en helt ny mening. 

Det var en meget dramatisk bog, mere end jeg egentlig synes toeren var det. Den her var også på en eller anden måde meget anderledes i sproget. Det med forskningen var der stadigvæk, men der var bare kommet en meget bedre balance i det, så det ikke var uforståeligt. Sproget virker endnu lettere, mere flydende og levende end før. Jeg synes der er en stor udvikling fra bog to til tre, som om han virkelig har for finet sin stil ?

Ligesom med etteren var den her utrolig svær at slippe. Der var en god portion spænding. Der var kun lidt med at jeg synes hovedpersonen Sara var lige lovligt naiv. Det gælder både i toeren og i den her. Jeg kunne ikke rigtig finde den David som jeg elskede så meget i etteren. Det er det eneste jeg ikke var så vild med. Resten var virkelig velskrevet og endnu en gang har Claus brugt meget tid på at få de rigtige termer ind i bogen, så den virker ægte. Det er så fedt. Glæder mig til at han skriver mere, for han forstår virkelig at gøre en bog spændende og medrivende.

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *