Varulvens forbandelse

Dette er et anmelder eksemplar givet til mig af forfatteren.

Forfatter: Mette Sejrbo

Forlag: Candied Crime

Udgivet: 2016

Sider: 470

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Emilies væreste mareridt er blevet til virkelighed, præcis som det blev spået. Vølverne er i en dramatisk jagt på den mand Emilie har lukket ind i sit hjerte. Jonas kæmper en kamp med sin krop. 

Min mening:

Hun har gjort det igen. Det er en gennemarbejdet bog, som har alt det som læsere som os der elskede Heskens kald elsker. Den er neglebidende spændende, hvilket jo er et kendetegn for Mettes bøger. Jeg holder af hendes stil, selvom hendes bøger tager lang tid at læse for mig, fordi der er så meget hvor jeg lige skal krølle hjernen den rigtige vej – det er kun positivt. Den er som den første temmelig nørdet, hvilket også er et kendetegn for hendes bøger ☺️

Jeg synes det var fedt at komme dybere ind i Jonas’ liv. Mette beskriver alle mulige ting på den fedeste måde, så levende at det føles som om jeg har set det selv. Kropssprog, personer, steder med mere. Det er bare så godt skrevet. 

Bogen er ikke rigtig egnet til unge mennesker, da det er voksen fantasy og jeg vil ikke anbefale den til andre end voksne der kan tåle den slags. Det er næsten for meget for mig og jeg synes da ikke jeg er sart ?

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *