Mordet i Odense

~ Dette er et anmelder eksemplar, givet til mig af forfatteren selv ~

Titel: Mordet i Odense

Serie: Historier fra historien #1

Forfatter: Thomas Stordahl Phillipsen

Forlag: Mellemgaard

Udgivet: 2017

Sider: 100

Anmelder: Pipaluk 

Handling: 

Knud den hellige blev myrdet i Albani kirken i Odense, men hvorfor og hvordan skete det. Det er nogle af de ting denne bog bringer frem i lyset ☀️

Min mening:

Det er svært at finde ud af hvilken målgruppe han henvender sig til. Til tider virker det som om den er til voksne og andre gange virker det til at det er mere til børn. Nogle ord kan man finde en forklaring af bag i bogen, hvilket også er ganske fint, men jeg tænker at mange af dem ikke behøvede at stå der, hvis den henvendte sig til voksne, da mange kender de ord. 

Til tider virkede det som om der havde været to forfattere inde over denne bog. De to første dele af bogen er skrevet i et let og flydende sprog, hvor det sidste afsnit er meget mere kringlet skrevet. Jeg måtte i det sidste ofte går en linje tilbage og læse den igen. Nogen gange flere gange, inden jeg helt forstod hvad han ville med den sætning. 

Bogen er “kun” på 100 sider, så den er rimelig hurtig at få læst. Emnet er for mig spændende. Jeg elsker bare historie og har altid gjort det. Det er fedt at forfatteren dykker ned i et bestemt sted i historien og kun skriver om det. Det er skønt at få den slags unikke indblik. Historier fra historien kunne godt gå hen og blive en populær serie, som de skulle læse i folkeskolen. Den har i hvert fald potentiale til at blive det. 

Jeg kunne godt lide at bogen var delt ind i tre dele. Første del er hovedtrækkene i den historie vi skal hører om, anden del er små historier fra forskellige synsvinkler om hvordan det kunne have været foregået. Tredje del er mere hvorfor det hele skete med masser af fakta. Det synes jeg er super fedt, for det gør at jeg føler jeg kommer dybere ned i historien og forstår det hele meget bedre ?

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *