Sjælestorm

Dette er et anmelder eksemplar givet til mig af forfatteren selv. Alle mine meninger er mine egne.

Forfatter: Maja Maria Rakel Dahl

Forlag: Mellemgaard

Udgivet: 2017

Sider: 118

Anmelder: Pipaluk


Handling:

Det er en helt utrolig hård bog at læse. Emnet for bogen er så hårdt at jeg flere gange har måtte ligge den fra mig, for at jeg igen kan finde en ro til at læse den færdig. For mig var sproget også temmelig hårdt at læse. Det virker ret krøllet, hvis du spørger mig. Dog er det ofte sådan med digte at de enten for krøllede eller for letkøbt til mig. Det er jo bare min mening.

Hun forstår at skabe en stemning, som ikke er til at misforstå. Man kommer ind mit i orkanens vildeste punkt, hvor ordene flyver rundt og rammer en med sådan en kraft at man ikke kan andet end at føle sig træt når bogen er lukket. Der er mange følelser at skulle forholde sig til i denne bog. For mig er det lidt for intenst, men for dig der elsker følelser fra bøger, er denne her perfekt.

??? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *