Støj og fortielser

Forfatter: Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard

Forlag: Politikens forlag

Udgivet: 11. Oktober 2016

Sider: 349

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Bogen handler om Hans Pilgaards op og nedture gennem et hårdt, indholdsrigt liv.

Min mening:

Denne bog er ikke bare en kendt, der vil ud med sin historie, fordi sådan gør kendte. Nej, der er en mening med det, en form for morale, selvom det er hans personlige historie. Det gør ondt at læse den. Det smerter mig dybt, at han må så meget igennem og jeg indrømmer at jeg flere gange måtte lukke bogen, fordi jeg ikke kunne holde op med at græde. Jeg græd, som pisket, grinte så højt at folk på gaden kiggede efter mig – det er en meget følelsesmæssig bog. En bog jeg blev draget af og ikke kunne slippe igen. Jeg kunne ikke lade være med at læse. Jeg hørte den på lydbog og ville bare hører mere – hele tiden. Det hele bliver toppet af at han selv indlæser lydbogen. Det er så fedt, for det er så meget mere personligt, når man kan hører at han er rørt og er lige ved at grine. Det er genialt.

Denne bog tager mange vigtige emner op, som at være homoseksuel, at miste, at elske, at være ung med mere. Jeg synes personligt at det er en bog, som er virkelig værd at læse. Den er godt skrevet, fyldt med kærlighed og had til livet, fyldt med alt det vi går og tænker på men ikke siger højt. En af de ting, som jeg nok elskede allermest ved denne bog, var at han ikke lavede et glasnbillede af sig selv. Han var hudløst ærlig i sin fortælling om hvordan livet er – vi ser begge sider af hans liv. Det gode, med det onde. Det er godt at vi får historier ud om, at man ikke skal være perfekt for at have succes 🙂

Denne bog gav mig en dybfølt respekt for Hans Pilgaard, fordi han tør stå frem og være så hudløst ærlig 🙂

/5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *