Fra min faders skygge

Forfatter: Sebastian Klein 

Forlag: Politiken

Udgivet: 2016

Sider: 302

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Jesper Kleins liv fortalt af sønnen Sebastian Klein. 

Min mening:

Det er en dyb historie, hvor vi kommer langt ind i historien om Jesper Klein. Jeg kender ham kun fra Pyrus ( hvad jeg lige kan komme i tanke om), så jeg lærte virkelig meget af denne bog. Den har virkelig været en meget ærlig og hjertelig fortælling, som jeg slet ikke havde forventet. Det slog helt benene væk under mig på den gode måde. Jeg er virkelig overrasket over hvor meget denne mand har gjort for familie og venner. 

Sebastian Klein er hans søn og det er ham som skriver denne bog med så meget kærlighed til sin far, at man slet ikke kan lade være med at beundre hvor godt for fortalt det, uden at sige det direkte. Det er alle de historier han fortæller om livet med ham, som gør at denne bog emmer af kærlighed. Denne bog gør Jesper til et helt menneske. Vi ser også alt det, som ellers ikke er så pænt eller har været i pressen og det kan jeg godt lide denne bog for. 

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *