Hjælp! Min lærer er en zombie

Forfatter: Rune Fleischer

Forlag: Forlaget Så til hest

Udgivet: 29. Maj 2015

Sider: 31

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Børge og hans klassekamerater venter ude på boldbanen på deres lærer. Han er tit forsinket, men denne gang er det længere tid de må vente på ham og derfor går de ud for at lede efter ham, men der er noget galt med ham. Han er helt bleg og virker ikke som sig selv. Han er en zombie. Hvad skal de nu gøre?

Min mening:

Jeg er ikke ligefrem meget begejstret. Selve historien virkede sådan lidt for let købt, ja undskyld, men pludselig er læren en zombie. Det er fint nok, men hvorfor er han det? Og den slutter sådan uden jeg egentligt synes jeg fik en ordentlig afslutning på det hele og det er jeg bestemt ikke fan af. Det er ærgerligt at den ikke har noget mere spænding og handling i. Det er for nemt kommet rundt om det. Det er til børn i 9-12 års alderen i følge Mofibo, så jeg tænker at der godt på den korte plads, kunne have været mere dybde i bogen.

Tegningerne var meget underholdende og godt lavet, men at der er stavefejl og opsætningsfejl irritere mig desværre rigtig meget. Ja der var faktisk ikke sådan helt vildt meget positivt at sige om denne bog. Jeg kunne som sagt godt lide tegningerne, som var gode. Forsiden er forøvrigt genial.

?? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *