Kvartalets anbefalinger #2

Det er endnu en gang blevet tid til at fortælle hvad de bedste bøger i kvartalet har været og jeg skal vælge hvilke bøger der skal med på listen, hvilket sådan set er ret umuligt, fordi der har været så mange gode i de sidste tre måneder. Jeg har været så heldig at drukne i gode bøger 🙂 Jeg læste eksempelvis en bog, som endnu ikke er udkommet og hold nu op hvor er den altså bare fantastisk, men den kan jo ikke komme med på listen, når den ikke er på markedet endnu 🙂

Jeg har også læst en virkelig lækker biografi, som jeg synes er et genialt værk, som mange flere skal læse. Det er en super vigtig bog og den er virkelig godt skrevet. Jeg taler om Preben Steen Nielsens “Kan den snakke?“. Der var både latter, tårer og røde kinder undervejs. Åbenbart kan jeg godt blive helt rød i hoved endnu, når tabu emner kommer op til overfladen 🙂 Det er det der er så fedt ved denne bog 🙂 Han taler ærligt om alt muligt fra sit eget liv også ting som er lidt tabubelagt (eller meget).


Faktisk er det ikke den eneste biografi der har slået benene væk under mig, i de sidste tre måneder. Jeg læser en del biografier, når jeg lige finder nogen der fanger min interesse. “Glimtet bag masken” af Pernille Frydensbjerg har også været en fantastisk oplevelse at læse. Hun har så stor en hjertevarme for Marcel De Sade, at det strømmer ud af bogen i ind lind strøm. Der er så meget sårbarhed og ærlighed i denne bog, at jeg ikke kan lade være med at holde af bogen, men også menneskerne bag. Det er en bog der tager en med ind i et univers man sjældent ser. Det er virkelig et glimt af en anden verden, men ment på den kærligste måde. Det er en unik bog.

Den sidste bog er ikke en bog fra biografi genren. Faktisk er den her bog også af en forfatter jeg ikke har læst noget af før i år. Det gælder sådan set for alle forfatterne i dette indlæg ? “XY” af Nicole Boyle Rødtnes er en speciel bog for mig. Den ramte lige ind i en gammel tvivl og fik mig til at tænke over det igen. Det er okay, for jeg kan se at jeg tog det rigtige valg på det tidspunkt. Jeg er slet ikke i tvivl mere. Det er en bog der rammer dybt i hjertet og den sidder her endnu. Jeg kan ikke slippe den endnu. Jeg har lyst til at læse den igen, blot for at hører det hele igen ☺️ Den er virkelig godt skrevet, velformuleret og rammer lige ind i hjertet. Det er genialt.

Hvilket bøger er på jeres favoritbøger indtil nu? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *