Den rejsende bog #1 – Regler og hvilken bog

Jeg har tænkt mig at sende en bog ud på en rejse mellem bloggere. Jeg er blevet inspireret af at der flere gange har været en bog der har rejst mellem instagrammer og bloggere. Boghjørnet har sendt en bog ud i verden og det var en spændende rejse at følge, så nu vil jeg selv prøve det 🙂 Det er nemt nok at vælge den bog jeg gerne vil sende ud i verden, men faktisk tænker jeg at sende to ud, men inden du ved hvilke bøger der skal ud i verden, så lad os kigge på reglerne 🙂

Reglerne for den rejsende bog

1. Du skal have en blog eller Instagram profil.

2. Du skal skrive om bogen på bloggen eller instgram. Tag mig i opslaget, så jeg kan se at du har skrevet, for jeg vil så gerne følge med i dens rejse og brug bogens hashtag, som kommer længere nede i indlægget.

3. Bogen er på besøg hos dig tre uger, så skal den være læst og sendt videre 🙂 Når den er hos dig, så skal du pynte bogen med hvad du nu har lyst til. Steg det under, som du synes er rigtig fedt, tegn en tegning, skriv en kommentar, læg et bogmærke ved eller hvad du nu lige finder på. Bogen skal pyntes med en masse læserhygge. Det hele vil stå i det medfølgende brev, så du ikke skal herind hele tiden 🙂

4. Den der har bogen vælger den næste, som bogen skal besøge. Så hold øje med blogs og instagram hvis du også vil være med. Bogen er ude i cirka et år og så kommer den hjem til mig til sidst 🙂

og så til den rejsende…

 Nå, men lad os se på hvilken bog der skal ud på rejse og hvilket hashtag der skal bruges. Jeg vælger simpelthen, at sende to ud på en rejse i hver sin retning. Det her bliver mega sjovt og spændende at følge med i. Jeg håber I vil tage rigtig godt imod Ida og Preben, som begge to trænger til at blive luftet 🙂


Det er to meget forskellige bøger, som helt sikkert rammer forskellige målgrupper, men det er jo også det sjove ved det her. Hvis du har lyst til at være med, så skriv endelig her neden under, på Instagram eller på Facebook, hvor det her også for opmærksomhed 🙂 Jeg håber rigtig meget at I vil være med til at gøre begge bøger berejste og fyldt med gode minder.

De to hashtag lavet til lejligeheden er disse herunder. Dem bruger du når du har fået bogen og skriver om den 🙂

#Provinspisrejser

#Prebenrullerpårejse

Så nu mangler jeg bare at finde ud af hvem der vil være den første til at modtage disse skønheder 🙂

2 thoughts on “Den rejsende bog #1 – Regler og hvilken bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *