Maskebal

Forfatter: Sarina Michelsen

Forlag: Selvudgiver

Udgivet: 1. December 2016

Sider: 16

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Digtsamling om psykisk vold og forhold.

Min mening:

En digtsamling der kan mere end bare at være ord, ja det er sådan den er. Det er svært ikke at mærke dens intensitet, selvom den kun er en kort bog. Jeg forstår hendes ord til fulde og drages af at hun alligevel der midt i hendes helvede er stærk nok til at tænke sig om og løbe sin vej. Det er en stærk kvinde der står bag denne bog.

Jeg følte i hvert fald både en styrke, men også en utrolig følsomhed i hendes digte. Det føltes som om jeg selv stod der og så det hele. Hun fortæller ikke direkte hvad der sker, men jeg fornemmer at det ikke er noget godt. Det er en hård omgang, men det er så sejt at hun har skrevet om det.

????? / 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *