Skøgernes Danmarkshistorie

Titel: Skøgernes Danmarkshistorie – Fra offentligt fruentimmer til sexarbejder

Forfatter: Bo Jensen

Forlag: Foxy

Udgivet: 2016

Sider: 284

Anmelder: Pipaluk

Dette er et anmelder eksemplar givet til mig af Bo Jensen og Forlaget Foxy. Mine meninger er dog helt mine egne.

Handling:

Bogen handler om sexarbejdere gennem tiden. Helt fra 1800 tallets politi kontrollerede bordeller til nutidens sexarbejder. 

Min mening:

Det er en anderledes bog. Det er ikke så tit at man får historien om skøgerne, som mange kalder ludere eller prostituerede idag. Jeg kan på en eller anden måde bedre lide mange af de andre der bruges om dem, fordi de er mere positivt ladet. Glædespiger er mit yndlings ord om dem ?

Bogen er gennemarbejdet, velskrevet og fyldt med fakta, små historier fra de som har været i miljøet og omkring miljøet. Det gør at bogen er meget læsevenlig. Den er blandet med fakta og historier, hvilket jeg personligt synes er rigtig godt. Jeg kan godt lide de forskellige statistikker, selvom jeg ikke forstod dem alle sammen og heller ikke så deres relevans. Nogen af dem virkede bare lidt overflødige, andre mere nødvendige.

Jeg synes det var en temmelig lang bog at komme igennem. Det kan være fordi emnet ikke tiltalte mig helt så meget, som jeg måske havde forventet. Den kan godt virkelig lidt meget fakta agtig og lidt for lidt historie agtig, men det er nok hvad man er mest til. Altså hvilken skrivestil man er til. 

Jeg synes ikke den er dårlig skrevet på nogen måde. Faktisk kan gør han et emne der er lidt tabubelagt, til noget alle kan forstå. Det er en god ting. Skal man have information om disse glædespigers historie er denne bog klart den rette vej at gå.

??? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *