Bogevent #9 – Goodiebag til bloggerne

Det var ikke meningen at jeg selv skulle have haft en goodiebag, mest fordi jeg gerne ville give så mange af de gaver væk, som muligt, men jeg stod tilbage med 3 goodiebags til sidst og delte to af dem ud til tilfældige ved eventet og beholdte den sidste selv. Det var bare så fedt alligevel at kunne få en 🙂 Den er jo fyldt med gode sager, så jeg er selvfølgelig super glad for at få en med hjem. Skal vi ikke lige tage et kig på den 🙂

Det er “kun” én goodiebag 🙂 Vildt ikke?

Jeg var ret overrasket over hvor mange der sagde ja til at være med til det her event. Altså sponsorer. Der var meget få der sagde nej og det var ret vildt. Jeg er meget imponeret og glad. Derfor blev bloggernes goodibags temmelig store. Lad os se nærmere på hvad der var indeni.

Kæmpe stak bøger. Det er jo helt vildt at det her kunne være i en pose, men det lykkes da lige præcis 🙂

Der var rigtig mange bøger med, som I kan se på billedet ovenover. Jeg elsker at der er så mange bøger med. Det er ret vildt. På nuværende tidspunkt har jeg læst tre af dem, så jeg er godt på vej igennem stakken. Jeg ved ikke lige hvad den næste i rækken skal være. Måske “I Døden og videre”, mest fordi jeg faktisk har den stående på hylden som anmelder eksemplar. Jeg ville gerne læse dem alle på en gang, men det er altså lidt svært 🙂

Bogmærker #1

Bogmærker #2

Der var simpelthen så mange bogmærker med og jeg er så glad for dem. Jeg elsker dem alle sammen hver især og selvom jeg snart ikke kan have flere bogmærker i min bogmærkekop, så vil jeg gerne beholde dem alle sammen. Det yderste grønne er et jeg selv har lavet, så det er jeg ret glad for. Af andre små ting, var der bolcher, Chai latte, kuglepen, gavekort med mere. Det er bare så fedt og du kan se en komplet liste over hvad der er blevet doneret i et kommende indlæg 🙂

Hvis du vil se hvem der var sponsorer, så kommer det også i et indlæg – det samme som der står hvad der er doneret og så kan du se sponsorene ligge her. Giv dem noget kærlighed, for de har virkelig doneret meget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *