Blåskæg #2 – Den forbandede ø

Titel: Den forbandede ø

Serie: Blåskæg

Forfatter: Michael Kousgaard

Forlag: Kousgaarden

Udgivet: 2017

Sider: 75

Anmelder: Pipaluk

Jeg har fået denne bog af forfatteren selv. Alle mine meninger om denne bog er helt mine egne 🙂

Handling:

Jacob havde groet blåt hår – ikke lige det hans mor havde forventet, men sådan er det nu engang. Han bliver bortført af sørøverne og vi følger hans eventyr. Mon han kommer tilbage?

Min mening:

Denne bog er så meget mere spændende end den første var. Du får en slutning med i denne bog og det er simpelthen så godt. Det er en bog der på en eller anden måde giver dig tid til at tænke over det, som egentligt er bogens dybere mening. Det er sjovt at den har udviklet sig på denne måde og er blevet en bog, som jeg faktisk synes er rigtig god. Den var meget dybere end den første i serien. Det kan selvfølgelig godt være fordi det er længe siden, at jeg har læst den første og derfor ikke længere husker det 🙂

Det er en kort bog, så anmeldelsen bliver heller ikke så lang, men jeg vil anbefale at læse begge bøgerne lige efter hinanden. De er meget små og det er som om de er bedst i sammenhæng. Sammen er de virkelig gode 🙂

♥♥♥♥ /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *