De fem smukkeste forsider i min reol

Jeg blev inspireret af et facebook opslag, som Boglabyrinten har lavet. Jeg har linket til opslaget og hendes blog, så I kan se om I kan blive inspireret af hende. Jeg elsker at se på forskellige opslag på facebook og så gemmer jeg dem til en dag jeg lige har tid til at gøre noget ved den ide der var med opslaget. Det er super fedt. Idag står den så på at snakke om de smukkeste forsider jeg har på mine bogreoler. Hvordan vælger man lige fem, for der er mange jeg synes er fede på hver deres måde. Jeg har dog alligevel fået det ned på fem bøger, som jeg synes er de allerflotteste på mine reoler. Lad os se på dem.

Det er fem meget forskellige forsider, men jeg elsker dem alle sammen på hver deres måde.

Snekæmpen er alle snefnuggene glimmer og det er altså bare virkelig smukt. Det er svært at se på billedet, men kommer du i nærheden af den, så tag den op og vip den lidt, så kan du se hvad jeg mener 🙂

Ravnenes hvisken er både mystisk og spændende. Den sorte ravn i den grå hvide skov, gør det hele meget enkelt og det er utroligt smukt med kontrasten i det hele 🙂 Jeg er vild med den er lidt rå oveni det hele.

Spektrum – Geminiderne er magisk med den lilla farve. Energifeltet i midten med det blå rundt om er virkelig smuk. Jeg elsker at den er mystisk og ikke helt til at gennemskue, men samtidig super enkelt.

Det blå dyb tager mig med storm med dens blå farve og dens undervands tema. Jeg synes den har en god dybde i forsiden med ting man lige skal se nærmere på, men samtidig er den ikke rodet på nogen måde 🙂

Mareridt og Myrekryb 2 er også meget enkelt, men effektivt uhyggelig for mig i hvert fald. Kontrasten i baggrundens hvide og dyrets mørke farve er genialt lavet. Godt tænkt. Så er der jo også lige de blodige spor, som også gør det mere uhyggeligt.

Det var mine bud på de fem smukkeste forsider. Hvad er dine smukkeste forsider?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *