Mord 2.0

Titel: Mord 2.0

Forfatter: Karsten Bengtsson

Forlag: Forlaget for twitteratur

Udgivet: 2015

Sider: Ikke oplyst

Bedømmelse: 2/5

Anmelder: Pipaluk

Dette er en anmelderbog, som er givet til mig af forfatteren. Alle meninger er mine egne.


Handling:

En ung kvinde bliver fundet myrdet og i opklaringen af hendes sag, kommer Wisom ud på fremmed territorie, da han ikke er vant til den digitale verden. Der findes måske et hint til hvem der har myrdet den unge kvinde inde i et spil der hedder Life 2.0, men kan det nu også være sandt?

Min mening:

Jeg forstår slet ikke konceptet i denne bog. Ja jeg havde ikke lige forventet slutningen, men stadigvæk, så kan jeg ikke hitte ud af hvorfor bogen skal være skrevet på den måde. Det virkede smart og nytænkende, men ærligt, så synes jeg bare det forvirrede langt mere end det gjorde noget godt for bogen. Det er måske bare mig der er ved at være en gammel tudse og ikke forstår mig på moderne teknik. Jeg har aldrig fået twitter, som er den skrivestil bogen er baseret på. Altså hvert afsnit er ikke længere end en twitter besked, hvilket korter sætninger af og folk for ikke lov til at tale færdigt. Det kan jeg slet ikke finde ud af – ja tak – jeg ved jeg er en gammel nisse 🙂

Jeg prøver virkelig at forstå denne stil hele vejen igennem, men det ødelagde faktisk min oplevelse af plottet, som egentligt er udmærket. Alt det med missioner forstod jeg heller ikke meget af, måske fordi jeg havde forventet at jeg skulle være en del af bogen og derigennem havde en form for mission, men det var jo ikke sådan det var 🙁 Det kunne da ellers have været så fedt og så kunne jeg nok leve med twitter beskederne. Jeg har ikke så meget godt at sige om denne bog, hvilket er synd, for han har gjort et stort stykke arbejde for at skrive denne bog. De mange gentagelser var også mega irriterende og så synes jeg det var pisse træls at de to første sætninger i hvert kapitel afsløre handlingen 🙁 Hvorfor ødelægge min oplevelse?

Bare fordi jeg er en sur gammel tante, så betyder det ikke at bogen ikke kunne være noget for dig, men den er nok til et yngre og mere spil orienteret publikum ?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *