Ar fra mit glemte liv

Titel: Ar fra mit glemte liv

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes

Forlag: Alvilda

Udgivet: 2016

Sider: 255

Anmelder: Pipaluk

Dette er et anmelder eksemplar. Givet til mig af Alvilda, dog er alle meninger mine egne ?

Handling:

Lærke får en kræftknude i hjernen og efter operationen kan hun ikke huske noget som helst. Hun må selv ud og stykke puslespillet tilbage til sin plads. Minderne kommer ikke altid i den rigtige rækkefølge og er alle minder værd at huske?

Min mening:

Nicole har skrevet en bog der er så medrivende, at jeg fik den læst på to dage. Jeg kunne ikke stoppe. Jeg ville bare vide mere og mere. Jeg følte mig revet med, som om det var noget jeg selv havde glemt, men genfandt. Det er en fortælling om at have kræft, miste hukommelsen og forsøge at få et liv stablet på benene igen. Den er så nærværende, at jeg både blev ramt i hjertet og følte håb. Min egen far havde en kræftknude i hjernen. Jeg tror at netop derfor ramte den mig lige i hjertet.

Jeg havde slet ikke regnet med slutningen. Det var en surprice. Jeg elsker når en bog ender et sted jeg ikke havde forventet. Det er så levende og godt skrevet. Jeg kan slet ikke få armene med igen ? Jeg kunne mærke personerne, føle at de var rigtige personer. Det føltes skønt, som en levende relation. Nicole kan virkelig noget med ord. 

Jeg vil glæde mig til at kaste mig over andre af hendes bøger ? Den her var genial, så skal bestemt læse mere af hendes skriblerier ?

Bedømmelse: ?????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *