Bogevent #2 – Plakat i A3

Jeg modtog en mail fra Viborg Bibliotekerne om at de havde lavet en plakat til vores bogevent og jeg er altså ualmindeligt begejstret – det er en A3 plakat. Den er bare så fed, langt federe end jeg nogensinde selv har kunne lave den. Det er vildt flot lavet. Hvad synes du om den?


Jeg er meget begejstret og jeg hoppede af glæde, da jeg så den, for helt ærligt så er den bare ypper fed. Jeg måtte også lige vise den til kæresten, som også synes den var fed. Det er altså en stor indsats der bliver lavet fra Viborg Bibliotekernes side. Det er jeg dybt taknemmelig for. Vi kan noget i samarbejde, som gør at jeg tror på at det her kun kan blive fedt ?

Kom og vær med til eventet, det vil gøre os super glade og følg med her på siden, facebook eller Instagram for at se mere om eventet ? Der er oprettet en begivenhed på Facebook til dette event. Tilmeld dig gerne så vi ved hvor meget kage og kaffe/the vi skal lave ?

Facebook begivenheden 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *