Nye udgivelser #12 – Kan den snakke?

Handling:

En af de bedste bøger jeg har læst i år er “Kan den snakke?”, som er en biografi over Preben Nielsens liv i kørestol. Han har en tilgang til livet, som er virkelig værd at efterligne for os andre, for den er så positiv og han lader sig ikke slå ud af noget som helst. Jeg vil ikke fortælle så meget om hvad der sker inde i bogen – altså hvilke ting han kommer igennem i sit liv, da det vil være at spoile for meget og jeg kan bestemt ikke skrive det med den humor som han skriver det med. Som du kan hører, så har jeg læst bogen og anmeldt den her på bloggen. Du kan læse anmeldelsen af “Kan den snakke?” via linket. 

Vi følger Preben fra han er en lille dreng og op til nu. Han er en ualmindelig fyr, som tager springet ud i ting, som jeg ville være skrækslagen overfor. Han gør ting, som andre i kørestol måske ville holde sig fra. Hans positive holdning skinner igennem hele bogen, men han lader os også se den anden side af det hele. Der hvor det bliver alvorligt og trist. Vi kommer til at se hele mennesket her i bogen og han er hudløst ærlig og selv mig til at rødme undervejs.

forside

Genre: Biografi

Forfatter: Preben Steen Nielsen (hans Facebook og Instagram)

Sider: 230

Udgivet: 22. maj 2015

Forlag: Dreamlitt

Den kan købes hos Arnold Busck, Saxo og sikkert andre steder, som jeg ikke lige har fundet endnu 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *