De, der vogter

Titel: De, som vogter

Forfatter: Claus Holm

Forlag: Egolibris

Sider: 369

Udgivet: 24. marts 2017 <– Udkommer idag

Bedømmelse: 4/5

Anmelder: Pipaluk

Dette er en anmelder bog, som er givet til mig af forfatteren og forlaget. Læste den som e-bog, men den findes også som fysisk bog. Alle meningerne her i denne anmeldelse er mine egne. 

Handling:

Det er en bog med fire længere noveller om helt almindelige mennesker i nogle meget usædvanlige omstændigheder. Historierne har en forbindelse til hinanden. 

Min mening:

Det er en bog jeg synes er svær at vurdere, lige efter at jeg har læst den færdig. Der er så meget dybde i den, at den lige skal have lov til at synke ned først. Det er usædvanligt at jeg befinder mig i sådan en situation, men det er ofte kun bøger der har spillet på mange af mine følelser, som lige skal bruges lidt ekstra tid på. Det er kun godt at en bog har et liv efter den er læst også. Det er så fedt ?

De fire noveller, som bogen består af viser nogle sider af folk, som i hvert fald fik mig til at tænke dybere over hvad der sker i verden. Især den sidste historie satte gang i tænkeriet. Det er en hel ny og anderledes måde at se verden på, i hvert fald for mig. Jeg skulle hele tiden tænke over at det ikke var danske forhold de var under, når jeg undrede mig over noget og når jeg lige huskede det, så gav det hele god mening.

Der var hele tiden noget jeg ikke havde regnet med ville ske, noget jeg havde set komme og så lige et lille twist her og der. Det er simpelthen super fedt skrevet og den var hvert sekund værd. Selvom det er en rimmelig lang bog og jeg læste den på e-bog, som jeg ellers ikke bryder mig om, så var den hurtigt læst. Jeg fløj igennem siderne. Fed oplevelse ?

Jeg synes at det er en bog, som alle bør læse blot for lige at huske sig selv på hvor godt vi egentlig har det her i denne verden. Det var sjovt at følge med i hvordan folk reagere i forskellige situationer og så sætte mig selv i deres sted, for at se hvad jeg selv ville gøre.

Det er en velskrevet bog, som har et let og flydende sprog. Det var som om historierne var helt forskellige, men alligevel hang sammen på en skøn og finurlig måde ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *