Uplink

Titel: Uplink

Forfatter: Claus Holm

Forlag: Egolibris

Udgivet: 2015

Sider: 112

Bedømmelse: 3/5

Anmelder: Pipaluk


Handling:

Skellet mellem rig og fattig er så stor, at man deler byen i to med en stor mur. På den ene side er man fattig og på den anden side rig. Patrick er fattig, men en dag møder han Dana på en bar, hun er rig og bor på den anden side af muren. De hvirvles ind i en hel masse, hvor både følelser og liv er på spil. 

Min mening:

Jeg blev så skuffet over denne bog og nu skal jeg fortælle jer hvorfor. Det er nemlig ikke selve historien den er galt med, for den er genial. Efter historien er færdig og han har takket dem der skal takkes, så kommer der en historie mere, som jeg tror er en del længere ud i fremtiden i forhold til historien, men jeg ved det ikke og det forvirrede mig til sidst, skuffede mig, for havde bogen bare sluttet da hoved historien var slut havde det hele været super godt og fem stjerner. Det er ikke helt det samme efter jeg læste det sidste. Der var ingen indikation af hvad det var for en historie – jeg har en ide, som jeg ikke vil fortælle om da det vil spoile bogens handling for meget og det ville jo ikke være sjovt. 

Lad os gå til noget meget mere positivt, for bogen er virkelig velskrevet. Det er en anderledes historie, som jeg ikke selv har set før. Den er både spændende, uhyggelig og fyldt med kærlighed i en dysfunktionelle verden. Faktisk kunne historien godt være en nær fremtid. Trump vil jo gerne bygge en mur, for at beskytte mod nogle mennesker han åbenbart ikke vil have i sit land. Det er lidt det samme, som de gør i bogen. Muren er bygget for at holde deres rige liv for dem selv og vel også for at de ikke skal se på det fattige liv der er nogen der har. 

Jeg synes det er en bog der er lærerig, fordi den fortæller at vi skal huske at leve livet, hvorfor må du læse dig til, men den er også smuk. Smuk, fordi de to mennesker må så grueligt meget igennem, for deres kærlighed og de giver ikke op. De prøver at finde en måde de kan være sammen på, men om det lykkedes må du læse dig til. Det er virkelig en god historie, som er så levende at jeg føler jeg selv har været der. Super godt skrevet og er du til fremtids dystopiske historier, så er den her bog helt perfekt. Jeg var selv ikke til denne genre normalt, men den her er alle sekunderne værd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *