Nøgen hukommelse

Titel: Nøgen hukommelse

Forfatter: Lars Bjerregaard Jessen 

Forlag: Skriveforlaget

Udgivet: 2016

Sider: 295

Bedømmelse: 2/5

Anmelder: Pipaluk

Dette er en anmelderbog. Mine meninger er mine egne. Jeg har fået bogen af forfatteren, men er hverken påvirket af Forlaget eller ham (eller andre for den sags skyld)

Handling:

Emil løber et halvmaraton, men besvimet lige efter målstregen i det varmen Florida. Han mister dele af hans hukommelse og værst er det for ham at miste mindet om hvordan han mødte sin kone.

Denne bog er jagten på det minde, som han har så kært, men ikke husker.

Min mening:

Denne bog er bare alt alt for lang. Da jeg var halvvejs måtte jeg kæmpe mig igennem resten og det er bare ikke noget jeg har lyst til det. Jeg synes personligt at denne bog er alt for lang og uden nævne værdig handling. Hvis samme handling var kortet ned til det halve, så kunne jeg måske godt have synes om den.

Emil, som er vores hovedperson mister sin hukommelse og for en gang i mellem et stykke at et minde i hans færd for at finde mindet om hvordan man mødte konen, men ærlig talt så synes jeg minderne var alt for sex fikseret og lange. Jeg ved godt at det giver et større kendskab til denne fyr, men har han ikke mødt nogle mennesker, som han ikke har knaldet?

De fleste kapitler er korte og det gør det nemmere at læse det hele. Jeg elsker disse små kapitler, da jeg så lige får lyst til et kapitel mere og så lige et til. Sproget er nemt at læse og flyder ganske let. Indholdet af bogen er mere tør, ikke så let fordøjeligt. Kig på forsiden og du ved hvordan jeg havde det med bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *