Transformationsmaskinen

Titel: Transformationsmaskinen

Forfatter: Nicolaj Johansen

Forlag: Calibat

Udgivet: 2016

Sider: 216

Bedømmelse: 2/5

Anmelder: Pipaluk 

Dette er et anmelder eksemplar givet til mig af forfatteren. 

Handling:

Argone tager ud sammen med en præst, en kriger, en opfinder og en listetyv ud på jagten efter de maskin monstre der hærger byen, men hvem er det egentlig der har sat disse væsener i verden. Er det soldaterne, som Argone tror eller er det i virkeligheden en langt værre sandhed?

Min mening:

Jeg må med sande inddrømme at jeg kedet mig noget så bravt igennem hele bogen og det er ikke fordi det er en dårlig bog. Jeg tror at med den rette person, så er den rigtig fed. Jeg og den form for bog er bare ikke lige gode venner. Den virkede uendelig for mig. For mig var den lidt følelsesforladt og overfladisk. Tiden er udiffinerbar, selvom jeg godt kan regne ud at det nok ikke er nutid da der er luftskibe og de bruger damp i maskinerne. 

På en eller anden måde var den både nyskabende og utrolig meget lig så meget andet på markedet. Desværre var den ikke noget for mig, men jeg kunne godt lide sproget i bogen. Det var nemt nok at læse og jeg kunne godt lide hele ideen med Maskinerne. Det er ikke noget jeg mindes at have set før. Det er mest det der med at det er en vennegruppe der skal  udrette noget sammen der virker alt for bekendt. Okay de er måske ikke helt venner i denne bog, men så en gruppe af mennesker.

Den er relativt hurtigt læst, da der ikke er så mange sider. Det er også meget rart. Det er en genre som jeg slet ikke vidste fandtes og det er i sig selv ret sjovt. Steam Punk eventyr – herlig titel på en genre ? Mon jeg alligevel skulle kigge mere på denne genre, bare for at se om det kunne være noget for mig!?

Bogen er nok til det lidt yngre publikum (altså teenagerne), men der tror jeg også at den vil passe rigtig godt ind. Måske mest til drengene da den er meget baseret på at slås og ikke så meget på følelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *