At tænke som en morder

Titel: At tænke som en morder – min tid i rejseholdet

Forfatter: Kurt Kragh

Forlag: People’s press

Udgivet: 2015

Sider: 316

Bedømmelse: 4/5

Anmelder: Pipaluk

wp-image-183473754jpg.jpg

Handling:

Kurt Kragh fortæller om sin tid i Rejseholdet. Vi kommer med helt ind i det private menneske og følger med i nogle af de sager han har haft. Det hele er set fra hans synspunkt og han kommer med mange af sine egne meninger undervejs.

Min mening:

Det er en utroligt spændende bog om Kurts tid i rejseholdet. Man følger ham hele vejen før han ender i Rejseholdet og til Rejseholdet slutter. Det er en god rejse at blive taget med på. Det giver en stor forståelse af hvad det er for et arbejde han har udført igennem sit liv og hvor meget det har betydet at han ikke er helt regelret. Han har fået en del igennem af gode forslag, hvilket er fedt at hører om. De beslutninger han har taget undervejs, forstår jeg så udmærket. Det er virkelig vigtigt og har ført til nogle gode ting, som da han tømmer en hel sø og finder noget meget vigtigt.

Han skriver så levende, at jeg føler at jeg står der lige ved siden af ham. Det er et indblik i hvordan de arbejder, hvilket er meget spændende, for det er ikke helt så nemt som man tror og der skal nogen gange nogle alternative ideer til hvis det hele skal lykkes. Det er dog ikke altid nemt, at komme igennem med sine ting, men Kurt gør hvad han kan for at det skal lykkes 🙂

han har en meget naturlig måde at skrive på, så det føles som han virkelig har noget på hjertet. Noget han virkelig gerne vil fortælle os andre og det er en bog jeg godt kan anbefale andre som elsker aktive biografier af mennesker der er indenfor kriminalpolitiet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *