Superwoman er en følelse

Titel: Superwoman er en følelse

Forfatter: Anette Ellegaard

Forlag: PrettyInk

Udgivet: 2016

Sider: 295

Bedømmelse: 4/5

Anmelder: Christina

15878705_1375343895850209_1107670954_n

Handling:

Fra bagsiden af bogen:

Superwoman er en følelse er en modig bog om at få det liv, du drømmer om. Det er ikke en bog om universets kraft eller andre højere magter, men jordnær beskrivelse af, hvordan du kan opnå et liv med mere ro og glæde.

I superwoman er en følelse kan du læse om hvordan du udvikler realistiske forventninger til dig selv og de tre balancer, der har så stor betydning for dit velbefindende. Det drejer sig om balancen mellem:

                      Det indre og det ydre.

                      Kontrol og intuition

                      Nuet og målet

Min mening:

Anette Ellegaard er rigtig god til at fortælle sin historie, og jeg tror mange kan forbinde sig med hendes historie. At alt for mange ”glemmer” sig selv, med andre ord ikke sætter sig selv særlig højt i forhold til, især familie. Og det kommer til sidst til at gå ud over én selv.

Bogen,som så, fanger mig ikke rigtig, fordi der er skrevet lange passager med forfatterens egen historie og at mange af de gode tips er puttet ind i de fortællende tekster, så de er ikke lige til at finde og bruge. Det jeg går efter er en mere klar skilning mellem fortælling, og lærings/øvelses delen, fordi så er det lettere at finde det der lige tiltaler mig når jeg har bogen i hånden.

Selvom bogen ikke tiltaler mig personligt, mener jeg den er god, for der er meget at lære fra den.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *