Valkyrien

Titel: Valkyrien

Serie: Sanddrømmeren #3

Forfatter: Sidsel Kathrine Slej

Forlag: Turbine

Udgivet: 7. November 2016

Sider: 292

Bedømmelse: 5/5

Anmelder: Pipaluk

Dette er et anmelder eksemplar, givet til mig af forfatter og forlag.

Handling:

Frea får brug for al sin magi for at kunne redde verden, men er hendes magi nok? Kan hun virkelig redde hele verden alene eller skal hun have hjælp fra uventede kanter? Hun skal igennem så meget og må finde ud af at undertrykte sin længsel til familie, venner og kæreste.

Min mening:

Sikke en rejse jeg lige har været ude på. Det er den mest følelsladet bog jeg har læst længe. Jeg græd og grinte med personerne i bogen og jeg fløj igennem den, som fløj jeg på et jetfly. Det er umuligt at beskrive hvor fed denne bog er, men jeg vil nu alligevel give det et forsøg.

Fra første side af fangede bogen mig i sit spændingsfyldte univers og selvom det er længe siden jeg har læst de to andre, så røg jeg lige ind i universet igen. Jeg huskede alt hvad der var sket i de andre bøger og jeg var om muligt endnu mere begejstret for denne bog end de to andre.

Jeg kan ikke få armene ned igen. Det er en virkelig smuk, farefuld og elegant slutning. Jeg er så begejstret for hendes måde at skrive på. Jeg kom med helt ind i de følelser personerne havde. Jeg følte ikke jeg læste bogen, men oplevede den. Det var magisk på højt plan!

Jeg håber af hele mit hjerte at denne forfatter skriver på en ny bog. Serien her er slut, men hun har et talent ud over alle grænser og jeg ønsker bare at blive beriget med mere af hendes visdom ?

One thought on “Valkyrien

  1. Pingback: Jeg anbefaler #1 – Serier – Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *