New year readathon 2017, del 8

Så er det den allersidste dag og jeg starter virkelig godt ud med at have læst tyve sider i den historiske bog, hvor jeg nu er kommet forbi alle fortællingerne om konger og dronninger. Nu er der en mere historisk fortælling om selve landet igennem tiden og det er faktisk super spændende. Der er også meget at læse på de sider, men det står på en lidt andet måde, så det er meget hurtigere at læse end det andet 🙂 Den er stadig vildt spændende og jeg glæder meget til at læse videre i den 🙂 Den bliver færdig i næste uge, for jeg mangler virkelig lidt 🙂 Tror det er maks halvtreds sider.

wp-image-284184361jpg.jpg

Og jeg blev faktisk færdig med den anden bog jeg læste. “At tænke som en morder” var bare pludselig slut. Det overraskede mig, fordi jeg troede jeg havde meget læsetid endnu, men ja der var jo kun 9 timers lytning, så den var faktisk hurtigt overstået. Det var en god fortælling om Kurts liv i rejseholdet og det var faktisk meget spændende, men jeg kan jo også godt lide den slags fortællinger og især kan jeg godt lide, at han ikke tegner det så rosenrødt. Han fortæller også om de meget svære tider, hvor han ikke ved hvad der skal ske med job og privatliv. Det er virkelig levende.

wp-image-183473754jpg.jpg

Læste sider idag: 133 sider

Læst i alt: 1109 sider

Yay jeg nåede faktisk mit mål og lidt til, så jeg er rigtig glad og tilfreds. Det kunne ikke være bedre. Det har virkelig været en rigtig god start på måneden 🙂 I næste uge kommer der en del anmeldelser af forskellig art. I ved hvad det er for nogle bøger jeg anmelder, for de har alle været med i disse indlæg 🙂 Det bliver også godt at der nu kommer noget andet på bloggen end de her indlæg 🙂

Der kommer flere readathons i løbet af året og jeg vil deltage i så mange som muligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *