December og 2016 wrap up

December:

Det har været en måned, hvor jeg ikke rigtig har været tid til at læse. Kæresten har været hjemme og det har været en travl måned. Vi har skulle gøre alle de ting vi normalt laver i november, så gaveindkøb, oppyntning med mere har været tæt pakket, mange julefrokoster og en rejse midt i det hele, ja meget travlt. Jeg fortryder dog ikke et sekund. Jeg havde meget sygdom i december også, men det kommer med vejret, som har været meget koldt og blæsende. Jeg har det bedre nu, hvor både stress og kulde har lagt sig lidt.

Bogligt er det kun blevet til meget lidt bøger, men jeg vil gerne fortælle lidt om dem alle alligevel. Det er godt nok kun blevet til tre bøger, men skidt pyt det var faktisk nogle udmærkede læseoplevelser. 

Englens søn

Jeg var ikke sådan vildt begejstret over denne her, men den var stadig god. Jeg havde bare forventet noget andet af den. Jeg havde læst manus, men synes ikke den var den fantastiske historie jeg huskede. Jeg ved godt at man ikke kan sammenligne de to ting, men det trak ned i oplevelsen af bogen. Dog vil jeg synes at hvis man har læst etteren, så er det en god toer og en god afslutning.

Mord i dit hjem

En skøn novelle samling af forskellige forfattere, som både er spændende og fyldt lækre krimier, der ikke er til at ligge fra sig. De skal begå et mord i deres eget hjem, hvilket gør historierne så meget mere personlige og ikke mindst til vanvittig nervepirrende læsning. Er du til krimier, så er det her den bog du skal læse. 

Myter og Mysterier #3 – Jack the Ripper

En usædvanlig spændende og lækkert designet fagbog, som er en del af en serie, som jeg bestemt kan anbefale til alle der elsker gode bøger om forskellige emner. Indtil nu er der skrevet om Loch Ness uhyret, Bigfoot & yetien samt Jack the Ripper. Jeg glæder mig til at læse de næste i serien, som forhåbentligt kommer næste år. Elsker den serie. 

Året 2016:

Holy Moly, det har været et vildt år for mig, både personligt og bogligt. Jeg fatter slet ikke hvad der er sket i år med alle de positive ting, dog blandet med både død og tab af venskaber, men jeg er stadig overordnet glad for dette år. Her på bloggen vil jeg gerne tale lidt om de bøger jeg har læst i dette skønne år, men først lidt statistik. Kun, fordi jeg elsker det så meget. Lad os starte med at se på hvor mange bøger det er blevet til 🙂

Bøger læst:

2016: 107 bøger

2015: 70 bøger

2014: 46 bøger 

Jeg får da læst flere og flere bøger, som årene går. Det er bare så fedt 🙂 men jeg har også opdaget skønheden ved lydbøger, så jeg er rigtig glad. Jeg elsker allermest fysiske bøger, men det er dejligt med en lydbog af og til 🙂 Jeg hører oftest lydbøger, når jeg går 🙂

Sider læst:

2016: 21.804 sider

2015: 13.000 sider

2014: 10.021 sider

Wow, det er godt nok vildt at det har taget sådan et spring i dette år, i forhold til de andre år. Jeg er meget stolt af mig selv. Det er så vildt at det er gået så godt. Jeg læser også hurtigere end jeg har gjort før, så jeg er glad.

Jeg har lavet et indlæg om de ti bedste bøger for 2016, så hvis du gerne vil vide hvad det jeg har læst og synes er det bedste, så hop ind via linket her –> De ti bedste bøger i 2016. Der har været en masse gode bøger i dette år, så det var mega svært at vælge de ti bedste bøger for i år, men det lykkedes selvfølgeligt 🙂

Året 2017:

Nå, men hvad byder 2017 så på? Ja det er jo lige det 🙂 Jeg har lavet et mål, som er lidt anderledes end i år, men det skal nok gå alligevel. Jeg nåede over 100 bøger i år, så derfor har jeg forhøjet mit mål fra i år. Jeg skal ud af min komfortzone, så derfor er der også erotiske romaner på min mål liste og det er der en dybere mening med. Mit mål for 2017 er:

Bøger: 60

 • 10 lydbøger
 • 10 e-bøger
 • 20 fysiske bøger

Forskellige genre: 10

 • 10 tegneserier
 • 5 erotiske romaner / noveller

Sider: 15.000

Jeg har også andre mål for min læsning, som hvilke bøger jeg gerne vil have læst i 2017 og det laver jeg en liste af lige her neden under, så kan jeg altid finde den igen. Hvad ønsker jeg så at læse:

 • Harry Potter og de vise sten – den illustrerede udgave
 • Den sidste bog i Hunger Games serien
 • Mord i din hjemby
 • Eventyr og historier af H. C. Andersen
 • Grimms eventyr
 • Peter Pan og Wendy
 • Skatteøen

Det her er mine must read liste for næste år. Jeg har mange flere jeg gerne vil læse, men det er svært at nå det hele og jeg vil ikke lave en meget lang liste, som jeg så ikke når 🙂 Hellere lidt mindre og de her har stået på listen i længere tid 🙂

Hvad sker der på bloggen? Der kommer til at ske nogle forskellige ting. Det er svært ikke at blive begejstret for, at jeg har nye ting at give af i det nye år. Der kommer en helt ny serie næste år, som jeg glæder mig meget til vise jer. Det er en serie hvor jeg anbefaler bøger, bloggere og andre boglige ting. Jeg ved jeg anbefaler både booktubere, serier og bogbloggere, men jeg har også ideer til andre anbefalinger. Håber I vil kunne lide det 🙂

Der har været 62 forfattere igennem min blog i dette år og det er jeg glad for, men næste år bliver det anderledes. Der vil stadig komme forfatterindlæg, men på en helt anden måde. Jeg bruger ikke de samme spørgsmål det næste år. Indlæggende bliver mere personlige omkring bøgerne. Jeg håber I vil kunne lide den nye model. 

Jeg er også i overvejelsen om jeg skal flytte hele min blog til min egen hjemmeside, fordi jeg trænger til at gøre noget mere personligt ved bloggen. Jeg trænger til at jeg kan få det som jeg gerne vil have det. Jeg bruger meget lang tid på denne blog, for at finde det helt rigtige tema og jeg kan ikke helt få det som jeg vil alligevel. Når jeg har lavet temaet om, så kan jeg ikke huske næste gang, hvordan jeg gjorde og der er ikke rigtig noget der virker logisk, så jeg bedre kan huske det 🙂 

Det var alt for denne gang 🙂 Hvad skal jeres 2017 bestå af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *