Myter og Mysterier #3 – Jack The Ripper

Titel: Jack The Ripper

Serie: Myter og Mysterier #3

Forfatter: Jesper W. Lindberg

Forlag: Tellerup

Udgivet: 11. November 2016

Sider: 225

Bedømmelse: 5/5

Anmelder: Pipaluk


Dette er en fagbog, som jeg har fået som anmelder eksemplar af selveste forfatteren ? Min mening er helt min egen ?

Min mening:

Lindberg har gjort det igen.

Jeg har læst alle tre af hans bøger og jeg var i tvivl om jeg ville bliver skuffet på et tidspunkt, men det er bestemt ikke tilfældet. Han har lavet endnu en gennemarbejdet bog, hvor det ikke er hans mening, men beviserne der kommer frem. Det er op til læseren at finde ud af hvem morderen er. Det er en skæg måde at lave bøger på og Jesper er altså rigtig god til at få det til at være spændende. Ja, faktisk har han gjort det umulige – fået min ellers bogafskyende kæreste til at ville læse 🙂

Jack The Ripper er et stort mysterium og det er det stadig efter at have læst denne bog, men sagen er langt mere klar og det er gået op for mig, hvor heldige vi er i denne tid. I bogen bliver hele den her opklaring forklaret grundigt og det er super spændende, for alt det jeg synes er logisk at gøre, ja det gjorde de ikke den gang (og kunne ikke). De havde ikke telefoner med sig overalt og de måtte ud og finde betjentene før de kunne få hjælp. Jeg kan godt forstå, at denne sag ikke er blevet opklaret – det var  svære tider dengang – de brugte jo hverken fingeraftryk eller dna beviser 0_0 Fik man overhovedet noget opklaret dengang?

Der var mange navne at holde styr på. Mennesker og gader, byer med mere, men selvom det kan virke overvældende i starten, så finder man hurtigt ud af at det faktisk ikke er så svært. Jeg kunne holde styr på dem, en enkelt gang måtte jeg lige tilbage og se hvem der var hvem, men efter det gik det super godt. Det var hele organiseringen af bogen der gjorde det meget nemmere. Tak, tusind tak for denne skønne bog. 

Det er et stort arbejde at skrive en sådan bog, for han må være i mange gamle aviser og arkiver for at finde alle de oplysninger. Det er virkelig professionelt arbejde. Det er en lækker kvalitet, lige fra omslag til tekst. Det er så fedt at få sådan en bog i hånden. Det er også en bog der viser hvor meget der er sket med verden siden dengang Jack var til. Jeg er så stolt af at forfatteren til denne bog er en ung mand, som virkelig vil det her – det kan mærkes helt ud på den anden side af bogen 😉

Farverne, billederne og teksterne er med til at danne en seriøs og meget uhyggelig ramme om denne bog, for jeg vil godt indrømme at den er mere uhyggelig end de andre. Jeg havde mareridt efter hver gang jeg havde læst bare en smule af den. Den var voldsommere end de andre og det er ikke en jeg vil anbefale til børn. Men den er god til de lidt større børn (15/16+) og voksne. Den er meget spændende. Den er værd at læse og meget interessant hvis man vil vide mere om myter og mysterier. Jeg vil klart anbefale denne skønne bog og ikke bare bogen, men hele serien 🙂 Jeg glæder mig meget til den næste i serien 🙂

Anmeldelserne af de to andre:

Myter og Mysterier #1 – Uhyret i Loch Ness

Myter og Mysterier #2 – Bigfoot og Yetien

2 thoughts on “Myter og Mysterier #3 – Jack The Ripper

  1. Pingback: De ti bedste bøger i 2016 | Pipalukbooks

  2. Pingback: December og 2016 wrap up | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *