Ravnenes hvisken

Titel: Ravnenes hvisken

Serie: Bog 1

Forfatter: Malene Sølvsten

Forlag: Carlsen

Udgivet: 2016

Sider: 707

Bedømmelse: 5/5

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Anne kan se fortiden igennem drømme og hun ser et uhyggeligt mord. Pludselig er den lille by hun bor i ramt af flere mord på rødhårede piger.

Nogle mennesker ønsker at være tæt på hende og det er hun bestemt ikke vant til. Hvem er venner og hvem er fjender? Kan hun overhoved stole på nogen af dem?

Hun må finde morderen, før han dræber flere, men kan det lykkes hende før hun selv dør?

Min mening:

Det er den mest fantastiske bog jeg længe har læst. Den er vildt spændende og jeg kan slet ikke fatte, at den allerede er færdig. Jeg fløj igennem bogen og kunne slet ikke stoppe igen. Den var mere end bare godt skrevet. Den var spændende og fyldt med små gåder, som først bliver løst til sidst. Det hele blev så smukt sat til en sløjfe i sidste ende og det må jeg takke forfatteren for. Selvom der kommer en mere, så er jeg glad for at den blev afsluttet, men samtidig lagde op til toeren, som jeg glæder mig helt ekstremt til at læse. Jeg kan ikke vente, så jeg vil bare sidde her og hoppe indtil den kommer ?

Sproget er så let og levende at jeg fløj igennem det hele og alligevel er der en dybde i bogen, som jeg ikke havde troet kunne være når den samtidig er så let læselig. Jeg føler mig forbundet til disse personer, som om jeg er en del af deres liv. Det er underligt, men jeg blev suget ind i hele miljøet, menneskerne og deres historie. 

Tænk at en ny forfatter kan skrive, så vidunderligt i den aller første bog. Jeg har store forventninger til hvad hun skriver fremover og vil med glæde læse alle hendes kommende bøger. Jeg vil æde dem råt, for hun er sindsygt god til at skrive fangende ?

Anbefales til alle bogelskere ❤️ Det er et mesterværk af en bog og jeg tror faktisk at selv folk der ikke er til fantasy genren vil elske denne bog ?

2 thoughts on “Ravnenes hvisken

  1. Pingback: De ti bedste bøger i 2016 | Pipalukbooks

  2. Pingback: Jeg anbefaler #4 – Fantasy – Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *