På sporet af Kim

Titel: På sporet af Kim

Forfatter: S. Petersen og T. Capezzone

Forlag: Selvudgiver

Udgivet: 2015

Sider: 95

Bedømmelse: 3/5

Anmelder: Pipaluk


Handling:

En pige skal lave en opgave om Kim Larsen til skolen og da hendes første udkast til rapporten bliver slettet, så må hun på jagt efter informationerne om ham og det er den jagt vi følger.

Min mening:

Det er lidt synd at der har sneget sig stavefejl ind i denne ellers så fine bog om Kim Larsen. Jeg forstår ikke at de ikke er blevet fanget. At få rettet stavefejlene er endnu mere vigtigt, når bogen ikke er længere og det er en selvudgivelse. Bare min mening. 

Bogens tegninger er virkelig skønne, levende og fulde af ord, som teksten ikke siger noget om. De er helt fantastiske og jeg forstår slet ikke, at man kan så detaljeret uden at billedet bliver overfyldt.

Jeg kunne godt have brugt endnu mere viden om Kim Larsen i denne bog, men det er jo jagten på ham og hans liv i starten af Gasolin, så det er vel okay. Ville gerne læse mere af denne type. Altså om mennesker vi alle kender. Jeg havde håbet på mere dybde og at vi var kommet endnu længere ind i hans liv.

Jeg syntes det var en spændende historie og jeg håber da at der kommer mere fra deres hænder, da det kunne være spændende at se hvad de kan udvikle sammen de to. Begge to har talenter, som da skal udnyttes og hvem vil ikke gerne læse så lækker en grafic novel, når den nu er pakket så pænt ind i en hardback? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *