Kystsanatoriet

Titel: Kystsanatoriet

Forfatter: Elisabeth Flensted-Jensen

Forlag: Tiderne skifter

Udgivet: 28. januar 2014

Sider: 123

Bedømmelse: 4/5


Handling:

En pige anbringes en dag på kystsanatoriet af sine forældre. Hun ved ikke hvorfor eller hvornår hun skal hjem igen. De voksne låser hendes tøj og bamse ind i et skab og de andre børn stirre, driller og alt er bare anderledes. 

Min mening:

Åh det er en hjerte skærende fortælling om en lille pige, som bliver sendt hjemmefra til et hjem, hvor hun skal hærdes som menneske. Den er fyldt med små levende fortalte historier, som følger den lille pige gennem barndommens veje i en kristen families skød. Vi følger svigtene, oprøret, kærligheden, ja selve livet. 

Det er nogle velskrevet tekster, som giver et godt og rørende indblik i denne piges verden. Det var som om jeg stod der lige ved siden af hende og oplevede det hele, uden at kunne hjælpe hende. Jeg havde lyst til at stikke armene ind i bogen og hjælpe hende, trøste hende og give hende håb. 

En barsk, hjerteskærende historie, som er  hvert sekund hver at læse. Den prikker til følelser og får en til at tænke at ens eget liv slet ikke er så slemt ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *