Eks Libris #6 – Finn Sysholm går i sort

Titel: Finn Sysholm går i sort!

Serie: Eks Libris #6

Forfattere: Frank Madsen og Sussi Bech

Forlag: Eudor

Udgivet: 2016

Sider: 59

Bedømmelse: 3/5

Denne tegneserie er givet til mig af forlaget Eudor, ligesom de andre i denne serie. Mine meninger er mine egne. 

Min mening:

Jeg grinede lidt mere denne gang end ved de andre, men det betyder ikke at den for en højere karakter. Jeg føler det er meget det samme igen og igen. Det er faktisk blevet lidt kedeligt at læse. Ja det er jeg ked af at sige, men det er jo de samme emner igen og igen. Forlagenes travlhed, bekymring med mere, Sysholms evige kvaler og sterotyperne er ved at blive for meget for mig. 

Ligesom i de andre bøger er de tegnet virkelig fedt og skrevet godt, men jeg er mættet og det er synd at der er fejl i bogen. Det er svært at anmelde noget der minder så meget om det andet. Jeg prøver at finde noget nyt at sige om den, men hvad kan jeg sige, som er nyt?

Jeg vil muligvis læse dem igen og læse de andre, hvis der kommer flere, men jeg skal have en pause nu, for de virker meget ens alle sammen. Det er jo det samme emne igen og igen, hvilket er lidt for meget nu. Derfor læser jeg i en længere periode ikke flere af dem. 

One thought on “Eks Libris #6 – Finn Sysholm går i sort

  1. Pingback: Månedsopdatering – Oktober måned | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *