Pudderpower

Titel: PudderPower

Forfatter: Charlotte Thorhauge og Betina Hundebøll

Udgivet: Juli 2016

Forlag: Muusmann

Sider: 270

Bedømmelse: 3/5

Dette er et anmelder eksemplar, som er givet til bloggen fra forlaget Muusmann. Vores meninger er vores egne og vores helt igennem ærlige mening.

unnamed-3

Handling:

Tove er en rigtig teenager, træt af alt og alle. Sin familie, der er mega pinlig. Sin bedste veninde, som hun egentlig synes er pinlig nu, men når der nu ikke er andre, såe. Sit navn, mega pinligt og gammeldags. Ja er der noget der ikke, ikke du´r?

Tove drømmer om at være populær og være eftertragter i skolen, og da hun får muligheden for, for en periode at skifte skole, begynder hun på sin plan for at vinde, de andre i klassens, opmærksomhed. Tove får smagt på sin drøm. Det er egentlig også godt nok, og så alligevel……..

For de der minusser, og forviklinger, som følger med når man ikke er sit sande jeg, de viser sig. Og Tove finder ud af hvad der er vigtigt og mere rigtigt. Og får rettet op på sin, som det viste sig, kiksede plan for at blive ballets dronning.

Min Mening:

Pudderpower er en rigtig Teenage historie, med en morale. At være sig selv er det vigtigste, ikke lade som om man er noget andet og tro det er bedre.

Den er rigtig godt fortalt. Forfatterne har rigtig fået fanget essensen af en utilfreds teenager, og hendes tanker.

Jeg kan godt lide deres fortælling som er meget billedlig, den har rigtig mange detaljer med, om hvordan omgivelserne og personerne der ud. Det kan jeg godt lide.

Dog synes jeg den var tung at læse for den negative stemning lå meget tungt i hele bogen, og havde jeg ikke lovet at læse den for at anmelde, havde jeg lagt den fra mig ret tidligt. Ikke at stemningen skulle udelukkes, men humor og glæde ind imellem ville have gjort underværker. Teenagere svinger jo også i deres humør.

Andres mening:

Blogarama

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *