Dagbog fra superligaen

Titel: Dagbog fra superligaen

Forfatter: Bo Nørgaard

Forlag: Byens forlag

Udgivet: 30. august 2016

Sider: 94

Bedømmelse: 3/5

Handling:

“Og med nummer 11 … Jesper LANGE!” brøler fansene som svar, da speakeren opremser startopstillingen til weekendens kamp. Og når de gør det, har Jesper verdens fedeste arbejde. Så er hans drengedrøm gået i opfyldelse.   

I bogen Dagbog fra Superligaen kommer du med Jesper på og uden for banen. Også når det går dårligt. Når alle har en mening om, hvorfor det ikke går efter planen, og når han og ikke mindst familien skal acceptere, at han prioriterer sin karriere over dem.

Dagbog fra Superligaen er en interviewbog med den professionelle fodboldspiller Jesper Lange. Den er baseret på interviews med Jesper i månederne op til hans kontraktudløb med AGF i sommeren 2016, hvor han ikke ved, om han er købt eller solgt.

Min mening:

At komme med helt ind bagved den drengedrøm, som mange har er en fantastisk gave. For mig er fodboldspillere (fordi jeg læste denne bog) gået fra at være selvoptaget elitesportsudøvere til helt almindelige mennesker. Du kommer helt ind bagved og helt ned på jorden. Det gav mig et helt nyt billede af hvordan det er at være fodboldspiller med familie eller bare at være kæreste med en fodboldspiller.

Bogen er skrevet, så selv folk med lille sportlig forståelse kan være med. Sproget er levende, flydende og let, som jeg altid ønsker det skal være. Selvom bogen er en form for fagbog i en dagbog, så er den super godt lavet. Den er ikke sådan fuldstændig det ene eller det andet, men en super fed blanding. 

Der er nogle ærgelige fejl i bogen, men ellers er den af super kvalitet med skønne billeder. Det var også med til at gøre den til en bog der er hurtigt læst. Der var godt med billeder i ? Er du fodboldfan (især AGF i det her tilfælde), så er den virkelig værd at læse, men også til nysgerrige sjæle ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *