Bogbloggertræf #5 – Stemnings billeder

Lige et aller sidste indlæg fra bogbloggertræffet. Tænk at der kunne blive så mange indlæg ud af det. Det er godt nok helt vildt. Det her er bare lidt stemnings billeder fra selve dagen og ikke så meget snak. Vi fik den lækreste bogkage fra Evas Kagerier. Desværre fik jeg ikke taget et billede af den, da jeg havde travlt med at spise den, men jeg linker lige til Instagram, hvor Enchantedbibliophile har lagt et billedet op, så kan I se hvor fin den er 🙂

Forfatterne efter signerings runden 🙂 

Vores bogpynt – smukt ikke?

Signerings kø 🙂

Interview med Malene Sølvsten

Lad os lige taget et lille sekund af vores tid til at takke Boghunden, Boghjørnet og The small Wonders of Life for at have brugt deres tid og kræfter på at lavet dette skønne arrangement. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *