Nye udgivelser #10 – TIR-NAZRALS ARVING

TIR-NAZRALS ARVING – UDKOM JULI 2016 – FORLAGET MELLEMGAARD

Ih nu har jeg bare lyst til at fortælle jer om endnu en bog, som er kommet i år. Det er gået helt forbi min næse indtil nu, så måske har I heller ikke set det?! Jeg synes at den lyder helt vildt god og derfor vil jeg gerne dele bogen med jer 🙂 I kan læse om den under billedet af bogen. Jeg elsker allerede forsiden og glæder mig til at læse den. 

9788771900484

Handling:

Forestil dig, at alle de verdener, der nogensinde er skrevet bøger om, eksisterer – at de er lige så virkelige, som den verden, du lever i. Og forestil dig, at der findes et sted, der gør det muligt at rejse til disse verdener.

Da Sebastian flytter ind i sin afdøde onkels hus sammen med sine forældre, møder han den sære nabo, Martha. Hun er en del af en hemmelig verden, hvorfra man kan rejse ind i bøger og ændre historierne. Det venskab, der opstår mellem dem, sender Sebastian ud på et eventyr, der overgår hans vildeste fantasi. Sebastian opdager, at hans familie har tætte bånd til denne hemmelige verden af magi og forunderlige væsener – en verden, hans forfædre var med til at skabe.

Forfatter: Mads Schack-Lindhardt

Mads Schack-Lindhardt (1971) er født i Århus og bor nu i Farum. Han er uddannet inden for IT. Hans inspiration kommer fra rollespil i de unge år og en stor passion for fantasy. Tir-Nâzrals Arving er første bind i den planlagte serie Stjerne Krønikerne.

Forlag: Mellemgaard <– Kan købes her

Sider: 328

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *