Kommentar til “I Føderationens klør”


Allerede før jeg når til første kapitel kan jeg mærke en modvilje mod at læse mere i denne bog. Jeg synes allerede nu at den er mere grum end jeg havde forestillet mig. Den måde denne pige bliver behandlet på virker bare fuldstændig ond og overflødig. Jeg forstår nok bare ikke rigtig hvad der for et menneske til at være sådan.

Jeg er ikke langt inde i bogen, før jeg synes at den driver af sex, og ikke på den lækre lidt frække måde, men den ondskabsfulde, ulækre og frastødende måde. Jeg forstår ikke hvorfor alting skal handle så meget om sex. Altså hvis det var almindelig sex, så kunne jeg måske forstå det, men det er voldtægt, begær fordi en kvinde er ond og den slags, hvilket jeg bestemt ikke sætter pris på.

Side 70 drabte mig helt. Det var nu nok egentlig 69, men forsøgte at læse videre efter det. Jeg havde tabt pusten helt. Nu er det simpelthen nok. Jeg læser ikke et milisekund mere. Den er så rå, brutal, klam og desideret frygtelig. Jeg kan ikke læse den slags umenneskeligheder. Vores verden er rigeligt fyldt med den slags i virkeligheden. Det er ikke en bog jeg vil anbefale nogen som helst. Forfatterens fantasi er syg. Jeg er virkelig ked af at jeg ikke kan/vil læse denne bog videre, da jeg hader ikke at afslutte en bog.

Forfatteren Bill Elliot skriver faktisk udemærket, men det er simpelthen for meget vold, magt og voldtægt til mig. Jeg var flere gange både ved at kaste op og græde. Skrivestilen er meget levende, men den skifter meget i hvilken side man ser det fra, så jeg er helt forvirret og opgiver nu bogen helt.

Jeg skriver denne kommentar, fordi jeg har fået denne bog, som et anmelder eksemplar og derfor mener jeg bør fortælle om hvorfor jeg ikke kan læse den færdig. Det er frygteligt, at jeg ikke kan gøre det bedre end det her, men også en lettelse at jeg ikke behøver. Jeg undskylder hermed både til forfatter og forlag.

One thought on “Kommentar til “I Føderationens klør”

  1. Pingback: Currently reading #4 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *