Nye udgivelser #9 – De 7 synder

DE SYV SYNDER – UDKOMMER 22. SEPTEMBER – FORLAGET DREAMLITT

Forfatteren Katja Bergers allerførste bog kommer på markedet i september måned. Det er en bog jeg glæder mig rigtig meget til at læse. Idag kan jeg så fortælle jer mere om den her bog, hvilket jeg har glædet mig meget til. Det lyder som en meget spændende bog. Læs mere under billedet 🙂

D7S-hel-cover

Om bogen: 

Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden. Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni. Før DE 7 SYNDER var der intet mørke.Så kom DE. Og ændrede alt. 

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

DE 7 SYNDER er en fantasyroman om kampen mellem det gode og det onde, om at finde sig selv og leve med sine valg. Også de svære af dem.

Forfatter: Katja Berger

Forlag: Dreamlitt

Sider: 312

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *