Nye udgivelser #10 – Pudderpower

PUDDERPOWER – UDKOM 8. JULI – FORLAGET MUUSMANN

Jeg vil gerne fortælle jer om en rigtig tøse bog, som jeg lige har modtaget for noget tid siden 🙂 Jeg glæder mig til at læse den, for en gang i mellem skal der bare en tøsebog på bordet, så den her virker perfekt til det 😀 Læs mere om bogen under billedet ;D


Om bogen:

Tove går i 8. klasse. Hun hader sit utjekkede navn, sine pinlige forældre og kedelige storebror. I skolen hører hun til blandt de absolut mest kiksede, kun overgået af veninden Nova. Der er på alle måder brug for en drastisk forandring i hendes liv.Chancen opstår, da hendes forældre rejser et halvt år til udlandet, og hun må flytte ind hos Oldemor Tut og starte på en ny skole. Det bliver dog ikke nemt, for skolen vrimler med smarte og stræbende 12-talspiger, men Tove giver ikke op. I et skrin hos Oldemor Tut finder hun nogle gamle breve skrevet af en af hendes forfædre, en pige, der også hed Tove, som skrev hjem til sin mor under 2. verdenskrig. I brevene finder hun inspiration og det mod, der skal til for at tage kampen op med de perfekte piger.

Ved hjælp af pudder, makeup, navneskift, modemagasiner og oprettelse af sin egen kærlighedsblog lykkes det hende at overrumple alle i skolen med sit perfekte udseende og sin fejlfri optræden. Pludselig er det hende, som alle vil være som, det er som en drøm.

Midt i sin succes glemmer hun alt om veninden Nova, men de gamle breve og Oldemor Tut ender med at vise hende vejen til de værdier i livet, der virkelig betyder noget.

Forfattere: Charlotte Thorhauge og Betina Hundebøll

Sider: 270

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *