Nye udgivelser #8 – Exilium – De fejlfødte

EXILIUM, DE FEJLFØDTE – UDKOMMER 26. SEPTEMBER – FORLAGET DREAMLITT

Jeg har igen fået chancen for, at fortælle jer om en ny bog, som kommer meget snart. Det er en bog, som jeg syntes lyder spændende super spændende. Jeg glæder mig meget til at få fingrene i denne bog og læse den. Du kan læse mere om den under billedet 🙂

14017635_961414457304292_73120721_n

Om bogen:

I halvandet år har 17-årige Fry og hendes familie siddet i tvungen isolation i deres eget hjem. De har mistet kontakten til resten af omverdenen. Sult og elendighed driver familien længere og længere ud mod vanviddets rand. Udenfor bevæger ukendte skabninger sig omkring i mørket, og Fry ved, at det kun er et spørgsmål om tid, før hendes hus bliver det næste, der falder. Familiens eneste håb er at blive reddet, men da den dag kommer, bliver intet, som Fry havde forestillet sig det.

Sammen med nabodrengen Timo, bliver Fry hvirvlet ind i et kynisk komplot mod menneskehedens overlevelse. Hendes venners liv hænger i en tynd tråd, men kan Fry redde dem, når de har allermest brug for hende, eller vil løgne og halve sandheder blive deres undergang?

De Fejlfødte er første bind i den planlagte trilogi, Exilium.

Her er en bog trailer til denne bog, så tryk på linket – den ligger på Youtube.

Forfatter: Linette Harpsøe

Kig ind på bloggen i morgen. Der kan du lærer hende bedre at kende.

Forlag: Dreamlitt

Sider: 325

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *