Nye udgivelser #6 – Konrad og Katinka

KONRAD OG KATINKA SERIEN – UDKOMMER 24. AUGUST – FORLAGET MUUSMANN

Det her et lidt anderledes “nye udgivelser” indlæg, da det er et tre i et indlæg. Alle bøgerne kommer samtidig, så derfor de i samme indlæg. Jeg vil under billedet skrive om alle tre bøger, så I går ikke glip af noget. Det er en særlig serie, for der er to hovedpersoner og to skønne forfattere (begge sæt tvillinger :)). Læs mere om de tre bøger under billedet 🙂 Billedet er lånt af de to forfattere <3

unnamed (1)

Om serien:

Konrad og Katinka er en helt ny serie, der indledningsvis udkommer med 3 bind.

Bøgerne om tvillingerne Konrad og Katinka tager udgangspunkt i nogle meget genkendelige situationer fra hverdagen, som ofte giver anledning til små eller store konflikter mellem børn og forældre/voksne eller mellem børn indbyrdes. Konrad og Katinka-bøgerne egner sig til højtlæsning, godnatlæsning, hyggelæsning og gruppelæsning, men også til at børnene selv kan bladre og kigge. Børnene vil uden tvivl kunne nikke genkendende til situationerne i bøgerne – og de voksne ligeså.

Bogens konflikter vendes lidt på hovedet, overdrives en smule og understreges med masser af humor, gentagelser og glade og udtryksfulde illustrationer – alt sammen noget, som målgruppen holder af. Desuden er der et lille, glad og tankevækkende rim i børnehøjde i hver af bøgerne. Alle konflikter løses på en sjov og god måde i hver bog for at give børnene mod på livet og en anerkendelse af, at det ikke altid er lige let – hverken at være barn eller voksen.

Om bøgerne:

Dengang Konrad og Katinka troede, at nej betød ja:

Tvillingerne Konrad og Katinka er nogle søde børn. Alligevel kommer de nogle gange til at opføre sig forkert, ligesom alle andre søde børn også kan komme til. Måske er det, fordi Konrad og Katinka tror, at NEJ betyder JA …

Dengang far lærte at skynde sig langsomt:

Tvillingerne Konrad og Katinkas far har altid travlt og lige meget, hvad de spørger om, så svarer han: “Nej, kom nu, Konrad og Katinka, skynd jer nu lidt!” Konrad og Katinka ville ønske, at han ikke altid havde så travlt. Og en dag sørger deres skildpadde, Turbo, for, at han begynder at skynde sig langsomt …

Dengang Konrad og Katinkas mor lærte at sige “pyt”:

Tvillingerne Konrad og Katinkas mor skælder altid ud, hvis de kommer til at gøre noget forkert, også selv om de ikke gør det med vilje. Konrad og Katinka synes bestemt ikke, det er rart at få skældud. Heldigvis lærer Konrad og Katinkas mor at sige “pyt”.

Forfattere: Charlotte Thourhauge og Betina Hundebøll

Sider: 30 sider pr. bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *