Nye udgivelser #5 – Tempus investigations, season one

TEMPUS INVESTIGATION, SEASON ONE – UDKOM 4. AUGUST 2016

Nu kan jeg med stor glæde endnu en gang fortælle jer om en helt ny bog. Det er en engelsk sproget bog, skrevet af en dansk mand. Du kan se mere om Claus Holm i det interview jeg har lavet med ham – bare følg linket. Det lyder til at være en super fed bog og selvom det engelske ikke er min stærke side, så glæder jeg til at dykke ned i den 🙂

unnamed (2)

Handling:

Jim Corrigan døde i 1933 i Chicago. Alligevel lever han videre – nu som udødelig og med evnen til at se og kommunikere med de dødes ånder. I San Fransisco har han oprettet et detektivbureau som hjælper folk der har overnaturlige problemer. I 4 sammenhængende historier kommer Jim og hans medarbejdere ud for lidt af hvert – fra seriemordere til formskiftende tyve og tidsrejser.

Om bogen:

Forfatter: Claus Holm

Sider: 268

Sprog: Engelsk

Den kan købes på Amazon, hvis du skulle have fået lyst til at læse den 🙂


 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *