Sator-koden

Titel: Satorkoden – den tredje transformation

Forfatter: M. Hohwy

Forlag: Attika

Udgivet: 2015

Sider: 604

Bedømmelse: 5/5

Denne bog er et anmelder eksemplar fået af forfatteren selv. Jeg takker og bukker for denne mulighed ? Mine meninger er mine egne og ikke påvirket af nogen.


Handling:

Sam er en ung dansk forsker der får job på MIT i Boston. Hans kollega begår selvmord og Sam må overtage efterfoskningen i hvad det præcis var at denne kollega forskede i. I hans søgen på det finder han ud af at han ikke er den eneste der ønsker at vide hvad kollegaen lavede. Rejsen mod det som forskeren lavede fører ham til Indien i søgen efter resultater. Hvad kommer han hjem med? Finder han overhoved ud af hvad det var hans kollega lavede?

Min mening:

Wow… Det er den tykkeste bog jeg nogensinde har læst og jeg er helt blæst væk af dens skønne handling. Jeg var temmelig nervøs for at skulle læse endnu en forsker opklarings roman, da jeg godt syntes de kan være lidt strenge at komme igennem, men hold da lige op hvor blev jeg taget ved næsen der ? Jeg forventede laaange sekvenser med forskningens opbygning, men den var faktisk meget interessant opbygget, med spændende historier fra flere sider. De dele hvor vi fordyber os i forskningen er gjort på en måde, så selv folk som ikke har en videnskabelig baggrund forstår hvad der sker. Eksperimenterne er godt forklarede og giver en anden indgangvinkel. Det har været meget spændende, at følge med i hvordan det hele udviklede sig.

Personerne virkede for mig utroligt troværdige og den måde de udvikler sig på er meget spændende. Den menneskelige natur er en forunderlig størrelse. Der var dog handlinger undervejs som jeg på ingen måde forstod, men jeg tænkte at det nok var fordi jeg selv ville handle anderledes.

Det er en ordenlig mursten af en bog, men det lykkedes mig alligevel at få den læst på kun 23 dage, hvilket jeg er ret stolt af. Den er simpelthen så spændende og den holder spændingen hele vejen igennem. Jeg havde virkelig ikke set de forskellige twist komme, så det må siges at være en velskrevet bog. Sproget er meget let og flydende. Selvom jeg i starten blev forvirret over de mange skift i bogen, så blev det bare en fed ting at se det hele fra forskellige vinkler. 

Hvis du kan lide bogen “Da vinci koden”, så vil denne også falde i din smag ? Den er hver eneste side værd og dens måde at involvere læseren til at skabe dine egne meninger om de personer der er med og deres handling er fantastisk. Intet mindre ???

Andres meninger om bogen:

Jeg synes det kunne være sjovt at se hvad andre mener om denne bog, så jeg har efter jeg skrev anmeldelden set hvad andre mente om den og der er delte meninger ? Jeg har linket til de forskellige anmeldelser, som viser forskelligheden i folks meninger ?

Bognørden 1/5
Bogrummet 1/5
Bachs Books 5/5
Jeg kunne kun finde tre anmeldelser, så landet er delt lige over. To kan slet ikke lide den og to er vilde med den, så det er op til dig i hvilken ende du ligger ?

4 thoughts on “Sator-koden

  1. Tak for linket 🙂 Jeg var også meget forbavset over hvor forskellige meningerne om den er. Det er åbenbart en bog der for alvor skiller vandene 🙂

    Jeg havde misforstået forfatteren og troede det var en trilogi og var meget spændt på hvordan han vil fortsætte der fra hvor bogen slutter. Heldigvis ser det ud til at han faktisk har mere på hjertet i forbindelse med bogen, så det kan måske ende med at jeg får ret alligevel 🙂

    • Jeg var også overrasket, fordi jeg selv syntes den var let forståelig og jeg føler mig bestemt ikke klogere end andre mennesker. Jeg håber da at han skriver flere bøger. Han havde en skøn måde at skrive på, syntes jeg.

  2. Pingback: Månedsopdatering #9 – Juli 2016 | Pipalukbooks

  3. Pingback: De ti bedste bøger i 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *