Forladt

Titel: Forladt

Forfatter: Line Kyed Knudsen

Forlag: Carlsen

Sider: 157

Udgivet: 1. juni 2015

Bedømmelse: 3/5

25992486

Handling:

Cecilies forældre er lige blevet skilt, og hun er flyttet med sin mor til en ny lejlighed for at undgå, at hendes mor er alene. Men hun har svært ved at holde moren ud og savner sin far og sin lillebror. Så møder hun Mads, den dejligste fyr på gymnasiet. Hun satser ALT på sit forhold til ham. Nu har hun fundet meningen med sit liv, også selvom alle andre synes noget andet. Men spørgsmålet er, om Mads er sådan, som hun tror…

Min mening:

Jeg er vidst ikke den helt rette målgruppe for denne bog, da jeg flere gange sagde til Cecilie at hun skulle lytte til hvad jeg sagde. Det var et forkert valg hun tog, men hun lyttede ikke til mig og jeg følte mig gammel *griner* Den startede med at være denne meget ungdoms bog med lidt for meget teenage kærlighed, men den endte med at have rørt mig alligevel. Jeg kunne genkende noget af mig selv i hovedpersonen. Ikke bare i det hun gjorde og sagde, men også den måde hun reagerede på overfor de ting der skete i hendes liv. Jeg havde glemt at jeg var så forvirret som ung, så ansvarsløs og troede på mine egne evner til at kunne klare hele verden selv, ligesom Cecilie. 

Det er utroligt så levende Line hun skriver. Selvom hun er en voksen kvinde, så kan jeg slet ikke mærke at hun skulle have glemt hvordan det er at være ung 😀 Det virker meget naturligt, selvom jeg aldrig ville bruge det sprog de bruger mellem hinanden, men jeg er nok bare ikke med på beatet mere 😀

Det er en hård bog, at læse, fordi der er så meget svigt på alle mulige måder i denne bog, så meget der skal håndteres og det er ikke altid nemt, at finde ud af hvordan man gør. Det er en meget rørende historie om at finde sig selv, som teenager, tage de rigtige valg. Det er en god bog og den eneste grund til at den ikke har fået højere karakter er, at jeg ikke var den helt rigtige målgruppe, men det skal ikke forhindre det yngre publikum i at læse den, for skrive det kan hun bestemt. Hun skriver så hårene stritter på armene og man ikke kigger væk et eneste sekund 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *