Den stjålne sol og andre eventyr på vers

Titel: Den stjålne sol og andre eventyr på vers

Forfatter: Kornej Tjukovskij

Forlag: Createspace

Sider: 60

Udgivet: 14. april 2013

Bedømmelse: 2/5

20688176

Handling:

Længere illustrerede vers for børn.

Min mening:

Jeg kunne rigtig godt lide den lette tekst, hvor der alligevel var en stor humor indeni, hvilket er ret imponerende. Jeg er altid imponeret over hvor meget humor der kan komme ind i små tekster. Jeg har set det før, at det kan lade sig gøre 🙂 Det var nogle fine rytmer af og til, men nogen syntes jeg ikke helt det svingede, men det er okay – måske var det faktisk meningen at bryde rytmen, så læseren bliver mere opmærksom 🙂 Bogen har kun tres sider og er derfor hurtigt læst 🙂

Jeg vil gerne anbefale denne bog til børn der godt kan lide fantasifulde vers, eller kan lide dyr. Doktor Pille er faktisk den historie jeg syntes allerbedst om. Den handler om at redde alverdens dyr og det er der kun en doktor der kan klare. Det er virkelig en sød historie. Der er nogle virkelig skønne illustrationer i, som gør det endnu federe at læse den. Tag og læs den for dine børn eller lad dem læse det selv 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *