Udgivelser #2: Mørkets søn 2 – Grænselandet

MØRKETS SØN 2 – UDKOMMER 4. JULI 2016 – PÅ FORLAGET ULVEN OG UGLEN

Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle jer, at nummer to i serien om mørkets søn udkommer 4. juli (altså idag). Jeg glæder mig så meget til at læse den og kan slet ikke vente. Jeg glæder mig til at holde den i hånden, læse den, anmelde den og ikke mindst dele den med alle jer <3 Grænselandet er fortsættelsen til mørkets søn. Læs mere om bogen under billedet 🙂

7b96b76b-d7ce-472b-a1c7-0595f16a2c5f

 

Om bogen:

Grænselandet – Mørkets søn 2

Forfattere: Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl

Illustration: BRETH DESIGN v/ Mette Breth

Forlag: Ulven og Uglen

ISBN: 978-87- 93349-11- 7

Hardback

Handling:

Sikanias smukke landskab bebos af hersker Ragn og hans gode, lyse folk, men under dem, i huler i undergrunden, lever mørkets folk. Selvom Sikania er et rige, er de to folk aldrig i berøring med hinanden: De har delt døgnet mellem sig, og sådan har det været mange generationer tilbage.

I “Mørkets søn”, som udkom sidste sommer, iværksatte mørkets hersker Tolvar en plan som skulle vende op og ned på alting, og nu, i “Grænselandet”, er det op til hans søn Destan at rette op på sin fars fejltagelser.

Der er meget på spil, og Destan må gøre op med sig selv hvor meget han er villig til at ofre – for sit folk og for kærligheden.

I øjeblikket kan du vinde Grænselandet hvis du deltager i forfatternes konkurrence på facebook.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *